ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γνωρίστε τα ιατρεία μας.

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

Ιατρείο
Αγίας Παρασκευής


Ο Δημήτριος Α. Κοτσίρης είναι Στρατιωτικός Ιατρός – Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος. Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1986 και έπειτα από Πανελλήνιες εξετάσεις εισήχθη στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) το 2004. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με βαθμό « ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ» τον Ιούλιο του 2010 και τον Οκτώβριο του ιδίου έτους κατόπιν ορκομωσίας ονομάστηκε Σημαιοφόρος Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού.

Τον Ιούνιο του 2018 έλαβε τον τίτλο ειδικότητας και παράλληλα έλαβε την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση σαν ουρολόγος, μετά από γραπτές και προφορικές εξετάσεις (Fellow of European Board of Urology, FEBU) αποτελώντας πλέον μέλος του Κολλεγίου της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας. Επίσης είναι υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από τον Ιούλιο του 2018 κατέχει θέση Επιμελητή Ουρολογίας-Ανδρολογίας στην Ουρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο. Από το Σεπτέμβριο του 2019 και για ένα έτος εξειδικεύθηκε στη Λειψία της Γερμανίας στο αντικείμενο της ελάχιστα επεμβατικής Ουρολογίας και στη Θεσσαλονίκη στο αντικείμενο της Ανδρολογίας (διενέργεια κρουστικών κυμάτων και PRP, νόσος Peyronie) και Υπογονιμότητας (διενέργεια ελάχιστα επεμβατικών μεθόδων όπως microTESE και κιρσοκήλη με μικροσκόπιο-microvaricoselectomy).


ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2106391647


24/7 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

6973076874