ΙΑΤΡΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Γνωρίστε το ιατρείο μας.

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

Ιατρείο Χανίων


Ο Δημήτριος Α. Κοτσίρης είναι Στρατιωτικός Ιατρός – Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος. Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1986 και έπειτα από Πανελλήνιες εξετάσεις εισήχθη στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) το 2004. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με βαθμό « ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ» τον Ιούλιο του 2010 και τον Οκτώβριο του ιδίου έτους κατόπιν ορκομωσίας ονομάστηκε Σημαιοφόρος Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού.

Τον Ιούνιο του 2018 έλαβε τον τίτλο ειδικότητας και παράλληλα έλαβε την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση σαν ουρολόγος, μετά από γραπτές και προφορικές εξετάσεις (Fellow of European Board of Urology, FEBU) αποτελώντας πλέον μέλος του Κολλεγίου της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας. Επίσης είναι υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από το Νοέμβριο του 2022 κατέχει θέση Διευθυντή Ουρολογίας-Ανδρολογίας στην Ουρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο. Από το Σεπτέμβριο του 2019 και για ένα έτος εξειδικεύθηκε στη Λειψία της Γερμανίας στο αντικείμενο της ελάχιστα επεμβατικής Ουρολογίας και στη Θεσσαλονίκη στο αντικείμενο της Ανδρολογίας (διενέργεια κρουστικών κυμάτων και PRP, νόσος Peyronie) και Υπογονιμότητας (διενέργεια ελάχιστα επεμβατικών μεθόδων όπως microTESE και κιρσοκήλη με μικροσκόπιο-microvaricoselectomy). Επίσης, από το Φεβρουάριο του 2022 και για 6 μήνες εξειδικεύθηκε στην επανορθωτική Ουρολογία (πεϊκές προθέσεις, σφιγκτήρες) στο Βελιγράδι.


ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2821046488


24/7 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

6973076874